Toužíte po labužnickém zážitku? Těšte se na neděli.
Mouční červi na česneku
Příprava: 1 dl červů spaříme horkou vodou, necháme okapat. Na pánvi rozhřejeme olej, červy smažíme a posypeme dvěma špetkami soli a dvěma špetkami granulovaného česneku či rozmačkaným stroužkem.
Saranče v sezamovém trojobalu
Příprava: saranče spaříme, obalíme v těstíčku z vajec, soli a koření, poté ve strouhance smíchané se sezamovým semínkem. Dáme do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova.
Program:
10.00 – Krmení hrabáčů (pavilon Africký dům)
11.00 – Krmení axolotlů (před Vzdělávacím centrem)
12.00 – Co si nosí ježek na bodlinkách? (před Vzdělávacím centrem)
13.00 – Jídelníček chameleona obrovského (před Vzdělávacím centrem)
14.00 – Co svačí čukvala a trnorep? (před Vzdělávacím centrem)
15.00 – Jak si pochutnává gekončík? (před Vzdělávacím centrem)
foto: Stanislav Pecháček