DomůUdálostiTiskové ZprávyObchodní centrum Atrium Flora opět otevírá

Obchodní centrum Atrium Flora opět otevírá

Atrium Flora

Obchodní centrum Atrium Flora opět otevírá

Plánované otevření prostor obchodního centra Atrium Flora je 11. května. I přes postupné uvolňování jsou a nadále budou v obchodním centru uplatňována přísnější hygienická opatření pro ochranu zdraví návštěvníků i zaměstnanců. Atrium Flora pro bezpečí svých návštěvníků navíc pořídilo Rouškomat.

Obchodní centrum Atrium Flora se otevře veřejnosti opět 11. května 2020. V bezpečnostním režimu zahrnujícím nošení roušek a dodržování 2metrových odstupů si tak budete opět moci nakoupit obuv, oblečení či vybavení domácnosti. „Oblečení i obuv si budou moci zákazníci od 11. května opět zkoušet po předchozí dezinfekci rukou. Zavřené zůstanou restaurace, kavárna Starbucks s venkovním přístupem bude fungovat formou take-away. Spolu s tím bude nadále platit povinnost zahalení úst a nosu a nadstandardní hygienická opatření,“ přibližuje podmínky otevření obchodního centra ředitel Ivo Kolář.

Obchodní centrum i při částečném provozu aktivně navýšilo frekvenci dezinfikování společenských prostor a pro své návštěvníky pořídilo dostatek dezinfekčních prostředků, které jsou k dispozici jak u vchodů do Atria Flora, tak rozmístěné po obchodním centru. Stejná opatření budou platit i nadále. „Chceme našim návštěvníkům poskytnout dostatek dezinfekčních prostředků a zajistit bezpečí. Prosíme také naše zákazníky o dodržování dvoumetrových rozestupů a respektování pokynů pracovníků ostrahy,“ doplňuje Ivo Kolář. Návštěvníci si kromě dezinfekce, která je v obchodním centru k dispozici, mohou zakoupit ochranné pomůcky v nově instalovaném Rouškomatu. Ten je umístěný vedle prodejny Albert a pořídíte v něm roušky a nanoroušky, respirátory FFP2, dezinfekci i jednorázové rukavice. Platba v Rouškomatu probíhá pouze bezkontaktní kartou.

Celý tým Atria Flora věří, že společným dodržováním hygienických předpisů jak ze strany návštěvníků, tak ze strany obchodního centra bude návštěva obchodů bezpečná a pohodlná pro všechny zákazníky. Cílem je ochránit zákazníky obchodního centra i zaměstnance obchodů, kteří budou návštěvníkům opět k dispozici po celou otevírací dobu obchodů.

Aktuální informace najdete na webu www.atrium-flora.cz.

Adéla Kubaštová
E-mail: adela.kubastova@double-u.cz