Hledejte cokoli zde na webu
DomůBydleníGastronomieNová prodejna Žabky na Karlově náměstí

Nová prodejna Žabky na Karlově náměstí

Žabka otevřela další pražskou prodejnu s pořadovým číslem 105

Praha, 15. srpna 2019 – Zbrusu nová prodejna obchodní sítě Žabka je ode dneška otevřena na Praze 2 – Karlovo náměstí 555/31. Zákazníci se mohou opět těšit na pohodlné nakupování v moderním prostředí, v dobré dostupnosti s dlouhou otevírací dobou (denně od 6 do 23 hodin) a 363 dní v roce. Obchody Žabka jsou ideální variantou pro rychlý nákup bez čekání, navíc v příjemném prostředí stylového obchodu.

Praha je hlavním centrem prodejen obchodní sítě Žabka, kdy převážná většina ze 105 prodejen se nachází právě na území hlavního města. Nově se k nim zařadí již druhá prodejna na Karlově náměstí. Obchod na ploše 74 metrů čtverečních nabídne vedle širokého sortimentu produktů včetně čerstvých potravin i bohatou nabídku služeb finančního servisu, jako např. výběr hotovosti, placení složenek, vyzvednutí zásilek, dobíjení telefonního kreditu všech operátorů nebo prodej losů.

„Praha je pro naše podnikání klíčovou oblastí, máme proto velkou radost, že díky rostoucí oblibě našich obchodů můžeme nadále otevírat další nové prodejny, které splňují očekávání zákazníků o podobě moderního nakupování ve 21. století,” říká Radim Lunda, generální manažer sítě prodejen Žabka a dodává: „Těší nás, že nabídku na řízení tohoto obchodu přijala paní Marta Stříšková, která aktuálně řídí naši provozovnu na ulici Milady Horákové v Praze. S vedením obchodu má tak bohaté zkušenosti a víme, že o zákazníky bude skvěle postaráno.”

I nadále plánuje obchodní síť Žabka otevírat další obchody v Praze i mimo ni. V hlavním městě ji momentálně brzdí nedostatek vhodných míst, přitom prodejny Žabka jsou velmi flexibilní a dokáží si poradit téměř s každým prostorem. Ideální velikost prodejní plochy je 60 – 150 m2 a zázemí. Obchod by měl být v přízemí a měl by mít vlastní vstup z ulice a alespoň jednu výlohu. V případě doporučení vhodného prostoru nabízí Žabka odměnu 30 000 korun.

V současnosti provozuje obchodní síť Žabka celkem 105 prodejen. Tesco Franchise Stores provozuje zavedenou síť prodejen potravin Žabka v Čechách, zejména pak v Praze a Středočeském kraji, ale také v dalších lokalitách Středních, Západních, Jižních či Severních Čech.

Cílem a vizí je poskytnout zákazníkům snadný a pohodlný nákup, nabízet co nejširší sortiment, aby vždy nalezli to, co zrovna potřebují, a zajistit jejich maximální spokojenost s obchody a službami Žabka.

1. dubna 2011 se společnost Žabka, a.s. stala součástí skupiny Tesco v České republice.

Otevírací doba těchto provozoven (6 – 23 hod.) je pouze jedním z mnoha důvodů, proč jsou prodejny potravin tak populární. Šíře sortimentu, umístění ve vaší blízkosti a nároky na kvalitu obsluhy a poskytovaných služeb je to, co dělá Žabku Žabkou.

Obchody fungují ve formě franšízy, což znamená, že jsou provozovány nezávislými podnikateli podle standardů definovaných společností Tesco.

TZ/MediaList

Sdílejte články