Léto ve znamení bezpečí vaší rodiny

Že je třeba prevenci nepodceňovat, si uvědomujeme většinou až v okamžiku, kdy se ocitneme v situaci, se kterou si nevíme rady. Pak už ale může být pozdě; vždyť o životě mnohdy rozhodují vteřiny!

Tohle si uvědomuje i moderátorka Štěpánka Duchková, a tak, čas od času zavítá s dětmi na nějakou tu preventivní akci, kde se pak učí nejen její dvojčata Adámek a Honzík, ale i sympatická moderátorka. „Člověk opravdu nikdy neví, co ho může na cestách potkat“, vysvětluje Duchková, proč se takových akcí zúčastňuje. „Někdy můžete rychlou pomocí zachránit život lidem při úrazech, jindy – což by si měla každá maminka uvědomit, může jít právě o vaše dítě. Mí synové jsou docela dost hbití, neustále někde lezou, na kolech nebo koloběžkách lítají jako splašení… Jsem fakt ráda, že akce dopravní prevence nebo podobného charakteru existují.“

K prevenci samozřejmě platí také pojištění, zvlášť nyní, v době prázdnin a dovolených. Proto se pojišťovna Allianz preventivních akcí zúčastňuje a snaží se přispět svými informacemi ke zvýšení bezpečnosti. „Zaměřujeme se samozřejmě nejen na dospělé, ale hlavně na děti“, uvedl ředitel pražské pobočky Allianz na Karlově náměstí, pan Stanislav Tošner. „Allianz jde s dobou, a tak se děti vzdělávají formou hry, interaktivními testy na tabletech a podobně. A děti se baví i učí souběžně.“ Kromě již výše uvedených her pro děti, myslí Allianz také na cestovní pojištění pro jednotlivce, i celé rodiny. „Právě v létě je nejvíce úrazů, a platit pak lékařskou péči v zahraničí, bývá velmi drahé, pro mnohé rodiny neúnosné.“, pokračuje pan Tošner. „U nás je oblíbené takzvané pojištění bez limitů, vhodné pro opravdové cestovatele. Tým našich odborníků poskytuje kompletní klientský servis a na základě pojistného plánu připraví pro každého klienta optimální nabídku nejlépe vyhovující jeho stávající situaci.“

Pokud Vás dovolená teprve čeká, nebo potřebujete poradit v čemkoli, co se pojištění týká, můžete využít telefonní číslo +420 602209182 nebo se osobně dostavit do pobočky Allianz, Karlovo náměstí 6/315.

Za naší redakci vám přejeme co nejkrásnější dovolenou, plnou radosti a zážitků!

Allianz

Česko-slovenská / Slovensko-česká výstava v Národním muzeu

Neuvěřitelný populismus z dílny vládních stran

Novoměstská radnice zachránila během Pražské muzejní noci 2015 stovky návštěvníků před dešťovou smrští .

Šebík