Tiskové Zprávy Pozvánky na akce

Den předčasně narozených dětí a oslavy v Žofíně

17.11. byl vyhlášen Světovým dnem předčasně narozených dětí. Nedoklubko s reklamní agenturou Bonuss-CZ připravují bohatý program oslav. Letos již pošesté.

Již zítra, v pátek 11. listopadu 2016 proběhnou celodenní oslavy v prostorách paláce Žofín v Praze. Hrdým patronem se stal režisér Jiří Menzel, sám předčasně narozený.

Den začíná odbornou konferencí pro neonatologické sestry z celé České republiky ve spolupráci s Českou neonatologickou společností ČLS JEP. Odpoledne proběhne v restauraci Žofín Garden velké setkání rodin předčasně narozených dětí s lékaři a sestřičkami, kteří se o ně starali po narození, někdy i dlouhé měsíce. Oslavy vygradují velkolepým benefičním večerem s příhodným názvem Miminka do dlaně ve Velkém sále Paláce Žofín. Večerem provede moderátorská dvojice Šárka Volemanová a Honza Musil a vystoupí dětský pěvecký sbor Andílci, Neopercussio, Leona Machálková, Tomáš Klus, Support Lesbiens a další.

V rámci listopadových oslav probíhá několik dalších akcí. Rozhodně je potřeba zmínit benefiční koncert Miminka do dlaně – V rukách andělů 28.11. na Nové scéně Divadla JKT v Plzni. Výtěžek poputuje na zakoupení klokánkovacích křesel na neonatologické oddělení FN Plzeň. Na listopad jsou také plánována různá setkání při neonatologických odděleních z celé republiky, více o tom naleznete na webu či facebooku Nedoklubka.

Biologická léčba vrací revmatiky zpátky do života

Šamani a vědmy ovládnou výstaviště v Holešovicích, přichází Astrovíkend

Jaroslav Hauer