Tipy volejte: 773 693 460, pište redakce@prazsky-zpravodaj.cz

Cukrářka Petra Stahlová vydává unikátní kuchařku Moderní veganské dezerty plnou receptů na čistě rostlinné bázi

Makronky, čokoládová pěna, briošky, croissanty, glazované dorty, crème caramel… bez vajec, másla, mléka či smetany? Jde to! Neodolatelné důkazy nabízí novinka MODERNÍ VEGANSKÉ DEZERTY, která je v záplavě kuchařek na českém trhu jedinečným úkazem. PETRA STAHLOVÁ, průkopnice veganské cukrařiny u nás, po měsících hledání alternativních surovin a zkoušení inovativních cukrářských postupů dokázala zdánlivě nemožné. Na základě tradičních francouzských receptur vytvořila DEZERTY ČISTĚ ROSTLINNÉHO PŮVODU – zdravější, svěžejší a chuťově mnohdy zajímavější než originální verze. Výsledkem je celkem 75 SKVĚLÝCH RECEPTŮ, které na 240 stránkách své první kuchařky přehledně rozdělila do sedmi kapitol: PEČENÍ, TARTALETKY, DEZERTY, SERVÍROVANÉ DEZERTY, ZMRZLINY, PRALINKY a DROBNOSTI.

Unikátní kuchařka MODERNÍ VEGANSKÉ DEZERTY je v prodeji v E-SHOPU http://eshop.petra-stahlova.cz

Petra Stahlová

Facebook komentáře

Sdílejte články