Tipy volejte: 773 693 460, pište redakce@prazsky-zpravodaj.cz
10/18/2017

Toužíte po labužnickém zážitku? Těšte se na neděli.

Mouční červi na česneku

Příprava: 1 dl červů spaříme horkou vodou, necháme okapat. Na pánvi rozhřejeme olej, červy smažíme a posypeme dvěma špetkami soli a dvěma špetkami granulovaného česneku či rozmačkaným stroužkem.

 

Saranče v sezamovém trojobalu

Příprava: saranče spaříme, obalíme v těstíčku z vajec, soli a koření, poté ve strouhance smíchané se sezamovým semínkem. Dáme do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova.

 

Program:

10.00 – Krmení hrabáčů (pavilon Africký dům)

11.00 – Krmení axolotlů (před Vzdělávacím centrem)

12.00 – Co si nosí ježek na bodlinkách? (před Vzdělávacím centrem)

13.00 – Jídelníček chameleona obrovského (před Vzdělávacím  centrem)

14.00 – Co svačí čukvala a trnorep? (před Vzdělávacím  centrem)

15.00 – Jak si pochutnává gekončík? (před Vzdělávacím  centrem)

 

FOTO 1 800x533  FOTO 2 800x533

foto: Stanislav Pecháček

Facebook komentáře

Zajímá se o dění v Praze, o politiku, kulturu a sport. Má rád lidi, kteří jsou aktivní a mají vlastní názor na život a nebojí se ho sdělit ostatním.