International Business Center slaví 20 let a nadále se modernizuje

International Business Center (IBC), známá kancelářská budova v pražském Karlíně, slaví 20. výročí. V roce 1993 byla otevřena jakožto první moderní administrativní komplex v Praze. Díky výhodné poloze a dlouhodobým investicím do modernizace a nových technologií zůstává IBC oblíbeným místem pro firmy, které hledají kancelářské prostory v hlavním městě. V loňském roce v IBC dokončili modernizaci všech výtahů, společných prostor, hlavních chodeb a toalet. Celková investice včetně standardní obnovy technologií činila téměř 16 milionů korun. Po celých 20 let se dařilo udržet obsazenost IBC nad úrovní 90 %. Řada nájemců zůstává v IBC od samého začátku, např. společnosti Renault Česká republika, STMicroelectronics nebo Mazars. V uplynulých měsících byly obnoveny nájemní smlouvy s Renault, Mazars a Fincentrum.

Zajímá se o dění v Praze, o politiku, kulturu a sport. Má rád lidi, kteří jsou aktivní a mají vlastní názor na život a nebojí se ho sdělit ostatním.